Hjælp patienten med at forstå og håndtere smerterne - Sommer, Christina (Fag og Forskning, 2021)
Sygepleje til patienter med kroniske smerter skal altid tage udgangspunkt i den bio-psyko-sociale tilgang. Målet er at lære patienterne at mestre livet med smerter bedst muligt.