Social udsathed og sygepleje - Kappel, Nanna; Tanderup, Lene (Kort og godt om sygepleje, 2020)
Om de udfordringer der kan opstå i mødet mellem socialt udsatte borgere og sundhedsprofessionelle i den kliniske sygepleje
Keywords: for sygeplejerskeuddannelse for sundhedsfaglig uddannelse for sygeplejersker; hjemløse$$Qhjemløse; socialt udsatte$$Qsocialt udsatte; sygepleje$$Qsygepleje