Tolkecenter Syddanmark - Region Syddanmark (Region Syddanmark - Sundhedssamarbejde, 2024)
Tolkecenter Syddanmark i Kolding leverer fremmedsprogstolkning af høj kvalitet, der bidrager til at skabe tryghed blandt patienter, pårørende og sundhedspersonale.