Hovedgruppe N. Centralnervesystemet. - Olsen, Inge; Hallin, Susanne Piilgaard (Farmakologi, 2019)
Lærebog i farmakologi for sygeplejerskeuddannelsen. Rummer klinisk eksempler, integrering af sundhedsvæsenets krav til kvalitet og kapitler om lægemiddel-håndtering. Disse indeholder emnerne ansvar og kompetence, arbejdsmiljø og patientsikkerhed, medicinrummet, lægemiddelregning, medicineringsprocessen samt medicineringsfejl
Keywords: farmakologi; for sygeplejerskeuddannelse; lægemidler; lærebøger; sygepleje