Medikamentel smertebehandling - Jensen, Niels-Henrik (Smertebogen, 2015)
Basisviden inden for en række områder med fokus på mennesker med smerter. Definition og klassifikation af smertebeskrivelse, smerters opståen, vurdering og håndtering af smertebehandling - både farmakologisk og terapeutisk
Keywords: behandling$$Qbehandling; fysiologi$$Qfysiologi; lærebøger for professionsbacheloruddannelse for sundhedsfaglig uddannelse for videregående sundhedsuddannelse; smertebehandling$$Qsmertebehandling; smerter$$Qsmerter