Bibliorum Sacrorum latinae versiones antiguae : seu, Vetus italica, et caeterae quaecunque in codicibus mss. & antiquorum libris reperiri potuerunt : quae cum Vulgata latina, & cum textu graeco comparantur ... Operâ & studio ... Petri Sabatier .. - Sabatier, Pierre; La Rue, Vincent de (Remis : Apud Reginaldum Florentain, 1743)
Vulgate and Old Latin versions in parallel columns. Three versions of the Psalms are given, Jerome's version from the Hebrew as well as the Vulgate; Continued after Sabbathier's death under the care of Vincent de La Rue; Colophon, v.3: E prelo exiit hic tomus-ano 1749. Vulgate and Old Latin versions
Keywords: Bible