Smertevurdering hos personer med demens (dsr.dk)
En mindre undersøgelse viser, at demente tilsyneladende selv er i stand til at vurdere og angive smerter ved hjælp af selvvurderingssmerteskalaer. Otte patienter med demens deltog i undersøgelsen, som omfattede brug af tre skalaer. Artiklen er baseret på et bachelorprojekt.