Stress og stresshåndtering for sundhedspersonale - Zachariae, Bobby (Sundhedspsykologi i sygeplejen, 2021)
Bogen giver med afsæt i det praksisnære sygeplejestuderende, sygeplejersker og andre relevante sundhedsfaggrupper et indblik i centrale psykologiske teorier og faktorer, som er relevante for sygeplejepraksis
Keywords: for sygeplejersker; for sygeplejerskeuddannelse; psykologi; sundhedspsykologi; sygepleje