Hvordan skaber vi fremtidens psykiatri? - Nordentoft, Merete (Moderne ideer, no 13, 2018)
Debatbog om udfordringer i det psykiatriske behandlingssystem, med fokus på emner som stigmatisering og underbehandling
Keywords: psykiatri; psykiatrisk behandling; psykiske sygdomme