Omsorgsmanifestet : hvordan vi skaber verdens bedste plejehjem - Eiby, May Bjerre; Kyhn, Dorthe Boss (Grønningen 1, 2020)
Forfatteren har siden 2016 drevet sit eget friplejehjem for demente, Dagmarsminde. Udover menneskesynet og værdierne bag, beskrives praksis på plejehjemmet. For såvel praktikere, planlæggere og politikere indenfor ældreområdet
Keywords: demens; demente; livskvalitet; omsorg; plejehjem; værdier; ældre; ældreforsorg; ældrepleje