Smerter : baggrund, evidens og behandling - Werner, Mads U.; Finnerup, Nanna Brix; Arendt-Nielsen, Lars (FADL, 2019)
En systematisk introduktion til smerte i en biologisk, social og psykologisk sammenhæng
Keywords: behandling; lærebøger; smertebehandling; smerter