Smerter: baggrund, evidens og behandling - Werner, Mads U.; Finnerup, Nanna Brix; Arendt-Nielsen, Lars (FADL, 2019)
En systematisk introduktion til smerte i en biologisk, social og psykologisk sammenhæng
Keywords: behandling$$Qbehandling; lærebøger; smertebehandling$$Qsmertebehandling; smerter$$Qsmerter