The Tidal Model : mental sundhed, indsigelse og recovery - Barker, Phil; Buchanan-Barker, Poppy (Sygeplejeteorier, 2015)
The Tidal Model viser hvordan sygeplejersker i den psykiatriske sygepleje kan hjælpe mennesker til at håndtere deres livsproblemer, og hvordan de med en medmenneskelig tilgang kan indvinde mental sundhed
Keywords: for sygeplejersker; psykiatrisk behandling; psykiatrisk sygepleje; sygepleje