Aalborg UH udvikler nyt patienttøj - Rahbek Hougaard, Rasmus (Aalborg Universitetshospital - Region Nordjylland)
Patienttøjet har stort set ikke ændret sig i 35 år. Nu er Rengørings- og Serviceafdelingen i gang med at tænke nyt om farver, faconer og flipper – som de første i Danmark. Tøjet betyder nemlig en hel del for patientens velbefindende, værdighed og aktivitetsniveau.