Sygepleje i Fælles Akutmodtagelser - Bech, Søren; Larsen, Palle (Sygepleje og Akutte Tilstande, 2021)
Lærebøger til sygeplejerskeuddannelsen, struktureret omkring studieordningens centrale begreber: Klinisk beslutningstagen, klinisk lederskab og patientinvolvering. Med cases og refleksionsspørgsmål
Keywords: lærebøger for sygeplejerskeuddannelse; sygepleje$$Qsygepleje