Hvad er KOL - Lange, Peter (Folkesygdomme, 2022)
Aktuel viden om den kroniske lungesygdom KOL formidlet, så alle kan få løftet sit indsigts og forståelses-niveau. For patienter, pårørende, læger og alment interesserede læsere
Keywords: behandling; for patienter; for pårørende; kronisk obstruktiv lungesygdom; kroniske sygdomme; lungepatienter; lungesygdomme