Etiske teorier - Birkler, Jacob (Etik: en grundbog, 2019)
Præsentation af etikkens vigtigste begreber, teorier, værdier og dilemmaer, med afsæt i problemstillinger, som sundhedsprofessionelle står med i hverdagens arbejde
Keywords: etik$$Qetik; lærebøger for sundhedsfaglig uddannelse for sundhedspersonale; medicinsk etik$$Qmedicinsk etik; sundhedsarbejde$$Qsundhedsarbejde; sundhedspersonale$$Qsundhedspersonale