Diabetes i Danmark - Diabetesforeningen (Diabetes.dk, 2023)
Hvor mange har diabetes i Danmark? Hvordan fordeler de sig på diabetestyper? Hvad koster diabetes det danske samfund? Find tal og fakta om diabetes i Danmark.