Inddeling af kulhydrater - Andersen, Nina Bjerglund (Videncenter for Diabetes, 2023)
Kulhydrater opdeles efter, hvor hurtigt de nedbrydes til sukker og optages i blodet, og dermed hvor hurtigt de får blodsukkeret til at stige.