Klinisk elektrokardiologi (2014)
Denne 3. udgave af "Klinisk elektrokardiologi" er opdateret på alle punkter i forhold til forrige udgaver. Samtlige kapitler har gennemgået stor revision, blandt andet er undersøgelsesmetoder, behandlingsprocedurer og farmakoterapi ført helt up to date.Dertil kommer, at bogens omfangsrige billedmateriale er helt nytegnet til denne udgave. Der er lagt vægt på forståeligheden og overskueligheden via de mange EKG-illustrationer, og bogen præsenterer sig som et uomgængeligt værk om klinisk elektrokardiologi på dansk.Elektrokardiologi i klinisk sammenhæng er i fokus. Derfor vil bogen være brugbar for både den praktiserende læge, den medicinske specialist og den kardiologiske specialist. Derudover vil den være til nytte for sygeplejersken og lægen i koronarafsnittet. Desuden kan den med fordel benyttes af medicinstuderende.