Den palliative indsats kommer for sent igang - Raunkiær, Mette; Bæch, Sussi Boberg (Fag & forskning, 2020)
Alt for mange kommunale palliative forløb kommer for sent i gang. Det skaber utryghed hos familierne og resulterer i unødvendige, akutte indlæggelser. Hjemmesygeplejersken får ikke lejlighed til at danne de nødvendige relationer til den døende og de pårørende
Keywords: døden; døende; hjemmesygepleje; omsorg; palliativ indsats; pårørende; sygeplejerske-patient-forholdet; terminal pleje