Ś. Aur. Augustyna Biskupa Hippony O Kaza..., Augustyn (święty ; 3..., 1854 | Polona
Ś. Aur. Augustyna Biskupa Hippony O Kazaniu Pańskiém na Górze, według Mateusza, księgi dwie [autorstwa Augustyn (święty ; 3...], wydanie 1854