Kort & godt om ADD - Thomsen, Per Hove; Bruun, Louise Meldgꜳrd (Dansk Psykologisk Forlag, 2023)
Lettilgængelig indføring i opmærksomhedsforstyrrelsen ADD, dens karakteristika, udfordringer og behandlingsmuligheder for til såvel patienter som pårørende og fagpersoner
Keywords: ADD (attention deficit disorder); adfærdsforstyrrelser; behandling; for lærere; for patienter; for pårørende; for pædagoger; opmærksomhedsforstyrrelse