Sårbarhed er en særlig udfordring i forskning - Nielsen, Dorthe Susanne; Rosenbek Minet, Lisbeth; Voltenen, Barbara (Fag og Forskning, 2018)
Fem forskningsprojekter taler for, at forskere øger inklusionen af såkaldt sårbare patienter i deres forskningsprojekter.