Pisma katechetyczne : początkowe nauczan..., Augustyn (święty ; 3..., 1929 | Polona
Pisma katechetyczne : początkowe nauczanie katechizmu ; Mowa o symbolu do katechumenów ; Wiara, nadz... [autorstwa Augustyn (święty ; 3...], wydanie 1929