Informeret samtykke for børn og unge - Styrelsen for Patientsikkerhed (Styrelsen for Patientsikkerhed, 2023)
Her kan du læse nærmere om reglerne for, hvem der kan give informeret samtykke til en behandling, og hvem der skal informeres, når behandlingen vedrører børn under 15 år og unge mellem 15 og 17 år.