Ugeplan - ADHD-foreningen (Mestringbanken, 2024)
En ugeplan kan hjælpe dig til at få et bedre overblik over din tid og kan bruges som et værktøj til overblik og planlægning i dagligdagen – enten som en kalender eller i samspil med din kalender. Download en tom ugeplan   Sådan kommer du i gang Lav en plan over din uge som et gammeldags […]